Skip links

Minivan Taşımacılığı

MSİ-TRANS LOJİSTİK

Express Minivan Taşımacılığı

"Küçük Dev: Minivan Taşımacılığı, Büyük Çözümler!"

Avrupa ülkelerine hızlı bir şekilde teslimat yapabilmek için uçak sevkiyatlarına alternatif olarak Express Minivan Taşımacılığı hizmeti sunmaktayız. Bu sayede mesafeleri kısaltarak, kısa sürede sevkiyatı gerçekleştirebiliyoruz.

Türkiye ile Avrupa arasında hava yolu ile yarışabilecek kadar hızlı bir sevkiyat hizmeti sunuyoruz ve teslimatın kalitesi ve zamanında gerçekleşmesi konusunda güvence sağlıyoruz. Özel filomuzda bulunan, maksimum 5 EURO palet (80×120) ve 1200 kg kapasiteli araçlarımız sayesinde, mesafeye göre 48 saat içerisinde teslimat gerçekleştiriyoruz. Ayrıca GPS uydu takip sistemimiz ile araçlarımızın konum bilgilerini 7/24 takip edebilme imkanı sunuyoruz.

Parsiyel Minivan Taşımacılığı

MSİ-Trans Lojistik olarak, müşterilerimize parsiyel minivan taşımacılığı hizmeti sunuyoruz. Bu hizmetimiz, küçük hacimli malzemelerin tek seferde birçok alıcıya teslim edilmesini sağlayan etkili bir nakliye yöntemidir. Parsiyel minivan taşımacılığı ile müşterilerimiz hem maliyetleri düşürebilir, hem de teslimat sürelerini kısaltabilirler. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, uzman ekiplerimizle parsiyel minivan taşımacılığı konusunda en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Taşıma sırasında malzemelerinizin güvenliği bizim için önemlidir, bu nedenle özenle hazırlanarak yüklenir ve teslim edilir. MSİ-Trans Lojistik olarak, parsiyel minivan taşımacılığı hizmetimizi profesyonel ve güvenilir bir şekilde sunarak, müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmaya yardımcı oluyoruz.

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.