Skip links

Karayolu Taşımacılığı

Karayolu Taşımacılığı

Sorunsuz bir Yolculuk,MSI-Trans Lojistik

Araç filomuz, teknolojik yenilikleri benimseyerek güven ve teknolojik yeniliklerle gerçekleştirdiğimiz lojistik operasyonlarında ileri düzey çözümler sunmaktadır. Bu sayede, müşterilerimize kusursuz teslimatlar sağlamaktayız.

ParsiyelTaşımacılık

Eğer araç içerisindeki yüklerin tamamı değil, sadece bir kısmı belirli bir müşteriye aitse, parsiyel taşımacılık yöntemini kullanmak gerekir. Bu sayede, aracın geri kalan alanları diğer müşterilere tahsis edilebilir. Parsiyel taşımacılık, oldukça yaygın bir yöntemdir. Hem ekonomik olması hem de uzak ülkelere ek ödeme yapmaksızın hızlı nakliyeler sağlayabilmesi sebebiyle tercih edilir.

KompleTaşımacılık

Bir müşteriye ait olan yüklerin tamamının tek bir araçla taşınması, komple taşımacılık olarak adlandırılır. Talepleriniz doğrultusunda, filomuzda bulunan farklı araç tipleri arasından en uygun olanı seçilerek kusursuz bir teslimat sağlanır. Yükün içeriği ve hacmi göz önünde bulundurularak, tüm önlemler eksiksiz bir şekilde alınır ve prosedürlerin tamamı yerine getirilir.

Express / Ultra ExpressTaşımacılık

Müşterilerimizin bazı durumlarda hızlı teslimatın önemini ve faydalarını gördüğünü biliyoruz. Bu nedenle, etkili bir süreç yönetimiyle olağan sürelerden daha hızlı hareket ederek sevkiyatınızı gerçekleştiriyoruz. Haritaya hakimiyeti olan sürücülerimiz ve her türlü aksaklığa hızlı önlemler alabilen uzman ekibimiz sayesinde, beklediğiniz süreye tam olarak uyum sağlıyoruz.

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.