Skip links

Frigo ve Thermo Taşımacılığı

Uluslararası Frigo ve Thermo
Taşımacılığı

Uzun mesafeli sevkiyat işlemlerinde, ürünlerinizin istenilen sıcaklık aralığında muhafaza edilmesi için gerekli tüm teknik altyapıyı sağlıyoruz. Ayrıca, tehlikeli madde taşımacılığı ve proje taşımacılığı gibi farklı taşımacılık gereksinimleriniz için de çeşitli teknikler kullanarak başarılı sevkiyatlar gerçekleştiriyoruz.

Kargonun özelliklerine göre oluşabilecek riskleri hesaba katarak gerekli teknik donanımı sağlayan araç filomuz hazır halde bulunmaktadır. Eğitimli uzman ekibimiz ve gerekli belgelerimiz ile birlikte lojistik iş ortağınız olarak hizmet vermeye hazırız. Bizimle iletişime geçmenizden memnuniyet duyacağız.

Thermo ve Frigo
Taşımacılık

"Sıcaklığıyla Güven Veren Taşıma: Termo ve Frigo Lojistiği!"

Thermo Lojistik

Thermo taşımacılığı, belirli sıcaklık aralıklarını koruyarak hassas ürünlerin güvenli taşınmasını sağlar. Özel ısıtma veya soğutma sistemleriyle donatılmış taşıma araçları, ürünlerin kalitesini ve güvenliğini optimal seviyede tutar.

Frigo Lojistik

Frigo taşımacılığı, düşük sıcaklıklarda ürünleri koruyarak gıda gibi ürünleri güvenli taşınmasını sağlar; soğutma sistemleri, ürün kalitesini maksimumda tutarak taze ve sağlıklı ürünlerin sorunsuz bir şekilde ulaştırır.

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.